DentaClinic

Regulamentul Campaniei Luna Selfie la Denta Clinic
octombrie 6, 2017
Estetica facială ridicată la rang de artă la Denta Clinic
noiembrie 1, 2017
  • Ce sunt injecțiile anti-rid cu acid hialuronic?

Uneori nici măcar cele mai bune și mai scumpe creme împotriva ridurilor nu reușesc să elimine, sau măcar să atenueze ridurile și liniile inestetice de pe față. Aceste semne de îmbătrânire apar datorită pierderii grăsimii subcutanate, mișcării mușchilor faciali, expunerii nepotrivite la soare și chiar fumatului. În acest sens, cele mai eficiente tratamente s-au dovedit a fi injecțiile de relaxare musculară, precum și cele de umplere cu acid hialuronic. Totodată, acestea reprezintă și cele mai comune proceduri cosmetice din lume.  În mâinile experților, aceste tratamente sunt sigure și extrem de puternice, oferind rezultate superbe în timp record.

  • Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o substanță naturală, ce se găsește în mod curent în piele, articulații și ochi. Fiind produsă de organism, aceasta este preferată atât de medici cât și de pacienți, în primul rând datorită faptului că este 100% sigură (în defavoarea substanțelor de umplere permanentă tip botox). Metoda de injectare, precum și marca produsului, pot diferi, în funcție de preferințele medicilor, ale pacienților precum și de zonele asupra cărora se acționează.

La Denta Clinic utilizăm în principal tehnica de injectare prin canulă (cu un singur punct de injectare), datorită faptului că este dovedit a fi o procedură nedureroasă. Canula, sau „acul care nu doare” este un ac fără vârf ascuțit ce permite introducerea acidului cu exactitate, fără a produce dureri pacientului. Totodată, spre deosebire de injectarea clasică utilizând acul normal – ce poate leza terminațiile nervoase -, metoda canulei are rolul de a oferi pacientului un grad de siguranță ridicat.

  • De ce ar trebui să iau în considerare umplerea cu acid hialuronic a ridurilor și liniilor de expresie?

Dacă ați experimentat creme, serumuri, poțiuni înseamnă că știți deja că acestea nu prezintă modalități tocmai eficiente de rejuvenare facială. Dacă ați obosit să fiți nemulțumit(ă), puteți beneficia de tratamente anti-îmbătrânire la Denta Clinic. Liniile și ridurile pot fi eradicate în mai multe zone. În cadrul unei consultații, dr. Răzvan Anghele vă poate sugera care ar fi cele mai indicate tratamente pentru dumneavoastră.