DentaClinic

PRETURI SERVICII

CONSULTATIE

Echipa Denta Clinic a executat sute de tratamente cu succes. Medici profesionisti cu ani de experienta va sunt alaturi pentru orice intrebare. Solicitati o consultatie.

ODONTOTERAPIE

Caria – Boala a dintelui care necesita tratament. Denta Clinic are grija de dintii tai, de la carii simple pina la forme mai grave ale acestora. Utilizand cele mai bune materiale, refacem eficient structura si functionalitatea dintilor afectati asigurind lucrari calitative si rezultate durabile.

ENDODONTIE

Echipa Denta Clinic iti ofera tratamente Endodontice eficiente si corecte, pentru ca stim ca salvarea dintelui natural atunci cind aceasta este posibil trebuie sa fie intotdeauna prima alegere in cazul unui tratament stomatologic.

ORTODONTIE

Daca dintii inghesuiti ori ocluzia (muscatura) incorecta este pentru tine o problema, Denta Clinic iti propune servicii profesioniste si rezultate frumoase. Hai sa iti imbunatatim aspectul zimbetului cit si sanatatea orala impreuna.

ESTETICA DENTARA

Denta Clinic iti poate crea o dantura perfecta nu numai ca aspect dar si ca functionalitate. Bine instruiti in acest sens cu utilaj performant si materiale calitative, executam cele mai reusite lucrari pentru pacientii nostri.

CHIRURGIE

Extractie ori alta procedura mai complicata? Echipa Denta Clinic asigura interventii chirugicale fara durere, efectuate in siguranta cu ingrijire post procedura.

IMPLANTOLOGIE

Implantul dentar este o solutie eficienta in a-ti recapata zambetul, increderea dar mai ales si posibilitatea de a manca din nou. La Denta Clinic gasesti personal calificat, utilaj performant si lucrari calitative care tin cont si de doleantele fiecarui pacient in parte, iar Radiografia precum si Planul de Tratament le primesti cadou din partea noastra atunci cind incepem tratamentul.

PARODONTOLOGIE

Afectiunile gingivale (gingivita si parodontopatia) netratate la timp, pot cauza duce la pierderea danturii. Gingii care singereaza ori inflamate reprezinta primul semnal sa consulti un specialist. Denta Clinic este aici pentru tine in acest sens.