DentaClinic

PRETURI PROFILAXIE DENTARA PEDIATRICA

Dantura celor mici necesită la fel de multă atenție si îngrijire  precum și a celor adulți, dar care din păcate de multe ori este neglijată din cauza fricii micuțului de a vizita  un cabinet stomatologic.

Denta Clinic Kids îți povestește din experiența sa că de cele mai multe ori frica legată de vizita la stomatolog este cauzată anume de faptul că dantura celui mic a fost neglijată și s-a ajuns într-o condiție în care este necesară o intervenție mai complicată, iar complicațiile întotdeauna sunt asociate cu durerea și atunci apare frica, frica de durere.

Clinica noastră vine să încurajeze părinții să conștientizeze faptul că o atenție sporită îngrijirii orale acasă, precum și un control timpuriu vor asigura copilului tău doar beneficii pe termen lung, iar părinților ca bonus și costuri mai avantajoase de întreținere a danturii celui mic.

La Denta Clinic Kids veți găsi servicii calitative ale celor mai buni pedodonți din Râmnicu Vâlcea, care vor asigura servicii de igienizare dentară regulată copilului tău, iar în timp aceasta va  susține sănătatea orală a celui mic și va preveni apariția cariilor, iar vizitele la cabinetul stomatologic vor deveni o rutină plăcută pentru copilul tău.

Consultatie complexa medic specialist stomatologie pediatrica copii sub 3 ani 100 LEI
Control periodic 3 luni 50 LEI
Tratament de urgenta (traumatism, abces dentar, drenajendodontic) 100 LEI
Pachet profilaxie (detartraj + periaj + air flow + fluorizare) 200 LEI
Periaj professional 150 LEI
Profilaxie aparat dentar fix 150 LEI
Periaj + fluorizare 200 LEI
Periaj + fluorizare + air flow 250 LEI
Sigilare dinte permanent 150 LEI
Sigilare dinte temporar 100 LEI
Completare sigilare dinte temporar 50 LEI
Completare sigilare dinte permanent 75 LEI
Fluorizare topica/arcada 150 LEI