DentaClinic

REVOLUȚIONAR: Scapă de parodontoză cu tehnica Plasmolifting acum la Denta Clinic
aprilie 20, 2018
Tot ce trebuie să știi despre extracția dentară
mai 16, 2018

Plasmoliftingul reprezintă o procedură inovativă de întinerire celulară, care presupune utilizarea plasmei sangvine proprii pentru regenerarea pielii. Astfel, pielea devine mai hidratată, mai elastică, mai fermă, reducându-se numărul și profunzimea ridurilor de expresie și a petelor pigmentare. Mai mult, aceasta reprezintă o metodă minim invazivă cu zero riscuri!

Cum ar fi să ai o mașină a timpului?

În trecut, ideea unui ten perfect era doar un vis. Tot mai multe creme, deloc ieftine, de altfel, ne promiteau marea cu sarea. Efectele, însă, lăsau de dorit.

Până când, la un momentdat, doi medici au descoperit că mecanismul de recăpătare a sănătății și tinereții este ascuns în corpul nostru și este declanșat cu ajutorul trombocitelor, care conțin proteine capabile să stimuleze regenerarea celulelor (cu alte cuvinte, prin venele noastre circulă cel mai mare elixir al tinereții).

Așadar, vorbim despre un tratament modern de reîntinerire cu propria plasma, fără riscuri și fără complicații.

Plasmolifting – cum funcționează?

Tratamentul în sine presupune reinjectarea imediată, intramusculară sau subcutanată, a sângelui autolog recoltat proaspăt. Prin centrifugare, acesta este transformat în plasmă trombocitară. Aplicarea acestui compus îmbogățit trombocitar reprezintă singura posibilitate de a îmbunătăți refacerea rănilor, precum și de a combate infecțiile, fără a recurge la alte medicamente.

Regenerare, tratament și reîntinerire

Această metodă are extrem de multe beneficii în chirurgia maxilo-facială și nu numai. În general, scopul acesteia este de a îmbunătăți procesele regenerative și a trata condițiile atrofice ale țesuturilor moi. Așadar, plasmoliftingul reprezintă o metodă de medicină regenerativă prin care se tratează diverse patologii în toate domeniile medicinei.

Metoda Plasmolifting de reîntinerire prin injectarea plasmei proprii, îmbogățite cu trombocite, este cunoscută și sub denumirea de „Tehnică Vampir”. Rezultatul se vede prin dispariția ridurilor, a cicatricilor post-acnee, a cearcănelor și îmbunătățirea fermității tenului, având efect de lifting facial.

 

Mai mult, această tehnică este utilizată cu succes în clinicile noastre!

OFERTĂ: Programați-vă până pe 20 mai și beneficiați de 50% reducere! 250 lei în loc de 500 lei!

Pentru programări apelați: 0749.890.896

Pentru mai multe oferte urmăriți-ne pe Facebook.

Citiți mai multe despre Plasmoliftingul dentar aici.