OFERTĂ PLASMOLASER

1.600 lei 1450 lei

 • Detartraj​
 • Tratament cu laser​
 • Plasmolifting cu plasmă

Sună acum!

0350914

Completează formularul de mai jos


  5000+

  Clienți fericiți

  De ce să alegi Denta Clinic?

  Aparatură de ultimă generație
  Folosim cele ​​mai recente inovații tehnologice din domeniul stomatologiei. Investim permanent în aparatură, pentru garantarea unor rezultate optime, fără durere sau riscuri.
  Calitate superioară
  Medicii noștri asigură servicii de cea mai înaltă calitate, tratamente durabile, minim invazive, tehnici de anestezie optime și zâmbete care arată și se simt natural.
  Medici experți
  Am ales să creăm o echipă de profesioniști, experți în estetica dentară și facială. Se disting prin experiența îndelungată și standardele de calitate atinse în întreaga activitate.
  Grijă și empatie
  Pacientul este în centrul atenției noastre. Suntem deschiși, prietenoși și înțelegem pe deplin nevoile și dorințele pacienților noștri.

  Te ajutam sa ajungi la zambetul mult visat

  Consumul regulat de cafea, fumatul, precum și unele alimente ce conțin coloranți naturali sau artificiali au, în timp, un efect considerabil asupra culorii dinților. Din acest motiv, foarte mulți oameni își doresc un zâmbet alb și strălucitor, fără a afecta în vreun fel sănătatea dinților. Cu toate că există multe paste de dinți și tratamente pentru acasă de albire, cea mai estetică și mai eficientă metodă rămâne albirea profesională, realizată de medicul stomatolog.

  Pacienți care zâmbesc din nou

  Mai multe despre
  Albirea Profesionala cu Laser


  Suntem mândri de zambetele pe care le-am transformat în cei 13 ani de activitate, fără a compromite vreodată calitatea si atentia la detalii. În procesul de proiectarea a zambetului, oferim fiecărui pacient controlul asupra tuturor detaliilor și modului în care este conceput

  Programează
  o discuție

  • juganaru-testimonial

   Mulțumesc Denta Clinic pentru tratamentul pe care mi l-au oferit! Am reușit să mă simt din nou bine zâmbind.

   Juganaru Mihaela
  • raducas-mariana-testimonial

   Am fost tratată de o echipă incredibilă. M-au ajutat cu tot ce a fost necesar in acest implant.

   Răduca Mariana
  • Pantelica-testimonial

   Am rămas plăcut surprins de rapiditatea și profesionalismul de care au dat dovadă atât echipa, cât și clinica.

   Pantelică Anghelescu
  • Mihai-Nicolae-testimonial

   Am trăit momente foarte frumoase. Am reușit să imi recapăt zâmbetul in doar o zi.

   Mihai Nicolae

  Întrebări frecvente

  1Care este cel mai bun moment pentru a programa o vizită la stomatolog?
  Cel mai bun moment pentru a programa o vizită la stomatolog este la fiecare 6 luni pentru o curățare dentară profesională și o verificare generală a sănătății dentare. Însă, dacă aveți probleme dentare sau dureri, este recomandat să vă programați cât mai curând posibil.
  2Ce ar trebui să fac în cazul în care am o durere de dinți?
  În cazul în care aveți o durere de dinți, trebuie să vă programați cât mai curând posibil la un stomatolog pentru o evaluare și tratament. Înainte de a ajunge la stomatolog, puteți lua analgezice sau puteți aplica o compresă rece pentru a reduce durerea. Obligatoriu trebuie sa faceti o radiografie panoramica pentru ca medicul sa poata identifica sursa durerii
  3Ce este o carie și cum poate fi tratată?
  O carie este o deteriorare a smalțului dentar, care poate duce la formarea unei găuri în dinte. Caria poate fi tratată prin îndepărtarea zonei deteriorate și umplerea găurii spatiului cu un material de umplutură. special
  4Ce este periajul interdental și cum poate fi realizat în mod corespunzător?
  Periajul interdental interdentar este curățarea spațiilor dintre dinți, unde periuta de dinți nu poate ajunge. Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul unor instrumente speciale, cum ar fi ața dentară sau periuțele interdentare.
  5Care sunt modalitățile prin care pot îmbunătăți sănătatea dinților și gingiilor?
  Modalitățile prin care puteți îmbunătăți sănătatea dinților și gingiilor includ: periajul regulat, utilizarea aței dentare, evitarea alimentelor bogate în zahăr, consumul de apă fluorizată și vizitele regulate la stomatolog.
  6Cât de des ar trebui să îmi fac o curățare dentară profesională?
  Este recomandat să vă faceți o curățare dentară profesională la fiecare 6 luni pentru a îndepărta placa bacteriană și tartrul acumulat pe dinți.
  7Pot să îmi schimb programarea la stomatolog în cazul în care ceva intervine și nu pot ajunge la programare?
  Da, puteți să vă schimbați programarea la stomatolog în cazul în care apare o situație de urgență sau nu puteți ajunge la programare. Este important să anunțați clinica stomatologică cu cel puțin 24 de ore înainte de programare în cazul în care trebuie să faceți o schimbare.
  8Care sunt opțiunile de finanțare disponibile pentru tratamentele stomatologice?
  Opțiunile de finanțare disponibile pentru tratamentele stomatologice pot include asigurarea medicală, planuri de plată, carduri de credit și împrumuturi.
  9Ce este implantul dentar și cum se realizează procedura?
  Un implant dentar este o proteză dentară permanentă care este fixată în osul maxilar sau mandibular. Procedura implică inserarea unui șurub de titan în osul maxilar sau mandibular, pe care se atașează o coroană dentară.
  10Care sunt opțiunile de albire a dinților și cum pot alege cea mai potrivită pentru mine?
  Opțiunile de albire a dinților pot include albirea în cabinetul stomatologic sau albirea la domiciliu cu ajutorul unei truse de albire. Pentru a alege cea mai potrivită opțiune de albire a dinților pentru dumneavoastră, este recomandat să discutați cu stomatologul dumneavoastră.