DentaClinic

Tot ce trebuie să știi despre beneficiile consumului de limonadă pe caniculă!
octombrie 6, 2017
Lansarea unui Nou Concept în Stomatologie – Denta Clinic Kids
octombrie 6, 2017

Frica de stomatolog apare ca răspuns la educația pe care o primim încă din primii ani de viață. Comportamentul uman este antrenat să evite durerea, motiv pentru care majoritatea părinților utilizează argumente precum „te duc la doctor”, „îți face nenea doctorul injecție” pentru a controla reacțiile mai puțin agreabile ale copiilor lor. Cu toate acestea, sedimentarea fricii de factorul responsabil cu menținerea unui nivel optim de sănătate are efecte devastatoare pe termen lung. Experiențele neplăcute sau dureroase vor fi mai departe transmise adultului care ajunge să neglijeze problemele dentare. Așa se face că la vârsta adultă tânără, procentul cazurilor grave este alarmant. De asemenea, costurile intervențiilor ulterioare sunt mult mai ridicate decât ar fi fost dacă dantura ar fi fost monitorizată constant, de la o vârstă fragedă.

Din acest motiv, am căutat o modalitate de a schimba viitorul cât mai multor copii, explicându-le (atât lor, cât mai ales părinților), importanța prevenirii afecțiunilor dentare, prin acțiuni adesea lipsite de costuri financiare.

Uite cum:

Într-un cadru foarte prietenos, în care inclusiv medicii intră în poveste (prin uniformele cu motive hazlii sau picturi pe față), copiii au ocazia de a depăși tracul, fiind întâmpinați de personajele lor preferate din desenele animate.

Mai mult:

Faptul de a oferi o consultație gratuită și un periaj profesional, de asemenea gratuit, pe lângă multele surprize menite să destindă atmosfera (amintirile foto, dansurile, baloanele și cadourile de la final), reprezintă un pas înainte pe care noi, la Denta Clinic, îl facem pentru a ajuta pe oricine, indiferent de mediul socio-economic de proveniență!
Următoarea acțiune Denta Clinic Kids va avea loc marți, 5 septembrie a.c., la sediul nostru din centru (str. Calea lui Traian nr. 135, bl. N2, sc. C, parter – pe gang, lângă Judecătorie). Programările pot fi făcute la numărul de telefon: 0752.573.399.