DentaClinic

O metodă eficientă de a-ți face copilul să vrea la stomatolog!
octombrie 6, 2017
Regulamentul Campaniei Luna Selfie la Denta Clinic
octombrie 6, 2017

Denta Clinic Râmnicu Vâlcea lansează vineri, 18 august 2017, începând cu ora 10.00, în sediul din centru (str. Calea lui Traian nr. 135, bl. N2, sc. C, parter) un nou concept în stomatologie: Denta Clinic Kids! Cu această ocazie pedodonția vâlceană va fi revoluționată, intrând în sfera magicului. Personaje precum Mickey Mouse sau Ana (Frozen) vor pregăti copiii pentru primul contact cu igiena orală.

Întregul concept a fost gândit din perspectiva nevoilor reale ale educabililor. Astfel, evenimentul se constituie dintr-o „petrecere” pe gustul atât al celor mici, cât și al părinților. Vor fi prezente personaje din desenele animate care îi vor picta pe față pe cei mici și vor întreține atmosfera prin jocuri și activități. Totodată, pacienții beneficiază de o serie de gratuități (petrecere, consultație și periaj profesional).

Este dovedit faptul că un control timpuriu, precum și îngrijirea precoce a danturii aduc beneficii pe termen lung (atât în ce privește costurile, cât și în materie de sănătate, confort, timp investit). Cu toate acestea, dantura celor mici este adesea neglijată, în mare parte din cauza fricii. Din acest motiv, considerăm că identificarea unei modalități de apropiere a copiilor de medicii stomatologi poate fi oportună.

Consultațiile pentru lansarea din 18 august a.c. se vor realiza pe bază de programare (atât online, prin intermediul facebook.com/dentaclinic.ro, cât și telefonic: 0747.303.521).

Persoană de contact:

Grațiela Vlad

Director de Marketing, SC DENTA CLINIC SRL