DentaClinic

Umplerea ridurilor cu Acid Hialuronic – despre cum vârsta nu reprezintă decât o cifră
octombrie 6, 2017
Regulamentul campaniei luna frumuseții la Denta Clinic
noiembrie 2, 2017

Sâmbătă, 28 octombrie 2017, am avut onoarea de a găzdui un seminar extraordinar despre injectarea cu acid hialuronic, susținut de chirurg plastician dr. Alina Helgiu și sprijinit de Princess Academy.

Pentru clinica noastră tehnica injectării fără ac nu reprezintă o noutate. O practicăm deja de ceva timp, cu rezultate incredibile. Chiar am și scris de curând despre ea (puteți reciti articolul aici). Cu toate acestea, ne bucurăm enorm că am avut ocazia să aprofundăm cunoștințele și, ca de fiecare dată, să ne perfecționăm. În general suntem genul de oameni care consideră că în orice meserie – dacă într-adevăr o practici din pasiune – este necesar studiul continuu în vederea atingerii perfecțiunii.

De ce acid hialuronic?

Pentru că este o substanță naturală, care se găsește în organismul uman (mai ales în cartilaje și piele). El are rolul de a transporta nutrienții către celule, purificându-le, totodată, de toxine. Mai mult, acesta reține cantități mari de apă (până la de 100 ori volumul propriu), motiv pentru care este considerat drept un ingredient premium pentru hidratarea tisulară.

Estompează ridurile și stimulează sinteza de colagen

Acidul hialuronic injectat umple ridurile și le „blochează”, contribuind la menținerea fermității su supleței pielii. Efectul antiaging este obținut cu ușurință atunci când asigurăm o canitate optimă de colagen.

Conferă luminozitate pielii

Cine nu își dorește un look fresh permanent? Acidul hialuronic are grijă ca acesta să nu lipsească nimănui. sub stratul exterior, pielea are aspect de burete, astfel că atunci când intervenim cu acidul hialuronic și umplem spațiile dintre colagen și fibrele de elastină, pielea capătă un aspect mult mai liminos și mai odihnit. Acest lucru se datorează faptului că acidul reţine apă şi creşte nivelul de hidratare.

Ce putem trata cu acidul hialuronic?

În funcție de nevoile reale ale fiecărui pacient, acidul hialuronic poate ajuta la:

  • eliminarea ridurilor;
  • tratarea cearcănelor;
  • redarea rotunjimii pomeților;
  • redarea volumului și conturului buzelor.

Această tehnică extrem de la îndemână de înfrumusețare este preferată, în mod deosebit, de femei. Cu toate acestea, ea se poate adresa, fără niciun fel de reținere și bărbaților!

Totuși, recomandăm:

Chiar dacă pe piață au apărut multe produse despre care se spune că sunt pe bază de acid hialuronic, vă recomandăm să nu vă orientați după preț și să alegeți ceva despre care nu aveți suficiente cunoștințe. Injectarea unor produse contrafăcute poate fi extrem de periculoasă și cu diverse consecințe nefaste pe termen lung.

Tocmai din acest motiv noi, la Denta Clinic, nu acceptăm să realizăm injectarea cu substanța pacientului ci folosim doar produsele autentice, din gama Princess.