COROANE DENTARE | DentaClinic

COROANE DENTARE

Coroanele Integral Ceramice

Datorita imbunatatirii constante si continue a proprietatilor estetice, mecanice si biologice a ceramicii dentare si datorita preocuparilor continue ale pacientilor legate de cosmetica dentara, coroana ceramica a cunoscut o dezvoltare extraordinara in prezent constituind cea mai buna alternativa in rezolvarea unor leziuni coronare, in special in zona frontala. Ceramica are o transluciditate similara cu cea a smaltului dintilor naturali si o stabilitate coloristica dezvoltata (nu isi modifica niciodata culoarea spre deosebire de orice alt marterial estetic folosit in stomatologie). Aceste proprietati asigura restaurarilor o estetica dentara deosebita . De asemenea, ceramica dentara este biocompatibila ceea ce inseamna ca este foarte bine tolerata de tesuturile de suport ale dintelui si nu provoaca iritatii ale gingiei. Lipsa metalului, caracteristica coroanelor integral ceramice, evita aparitia coloratiei gri a gingiei, situatie intalnita uneori in cazul realizarii coroanelor metalo-ceramice si care tradeaza existenta acestora.

Pentru cei cu dinti frumosi, un simplu zambet poate spune atat de mult. Ganditi-va la toate beneficiile zilnice pe care vi le ofera un zambet alb si stralucitor si felul in care acesta va afecteaza viata personala si cea profesionala.

Întrebări frecvente

Când sunt contraindiate coroanele din ceramică?

Coroanele din ceramică dentară presată sunt contraindicate persoanelor cu bruxism. De asemenea, ele nu se pot utiliza în realizarea punților, lipsind rezistența structurii metalice a lucrărilor metalo-ceramice.

Care sunt avantajele coroanelor de ceramică dentară presată?

Cel mai important avantaj al acestora este reprezentat de faptul că reușesc să reproducă exact caracteristicile individuale ale dinților naturali. Prin intermediul CAD-CAM putem realiza coroane din ceramică dentară presată într-o singură ședință.

Mai mult, ele sunt recomandate persoanelor alergice la alți compuși, întrucât nu generează niciun fel de reacții alergice, iar contactul cu gingia se realizează doar prin ceramică.


Important Acest site utilizează module cookie care pot conține informații despre vizitatori. Continuând să răsfoiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.