ESTETICA DENTARA | DentaClinic

ESTETICĂ DENTARĂ

Estetică dentară modernă presupune excelente cunoștințe stomatologice, noțiuni de microinginerie precum și veleități artistice deosebite, definite printr-un ascuțit simt al proporțiilor și culorilor. Tehnologiile digitale avangardiste, atât de investigare, diagnosticare, planificare cât și de restaurare a danturii, combinate cu experiența mea ca estetician dentar, pot fi garanția lucrărilor dentare reușite, atât pe dinții naturali, cât și pe implanturi.

COROANE DENTARE

Datorită îmbunatățirii constante și continue a proprietăților estetice, mecanice și biologice a ceramicii dentare și datorită preocupărilor continue ale pacienților legate de cosmetica dentara, coroana ceramică a cunoscut o dezvoltare extraordinară în prezent constituind cea mai bună alternativă în rezolvarea unor leziuni coronare, în special în zona frontală. Ceramica are o transluciditate similara cu cea a smalțului dinților naturali și o stabilitate coloristica dezvoltata (nu își modifică niciodată culoarea spre deosebire de orice alt material estetic folosit în stomatologie). Aceste proprietăți asigura restaurărilor o estetică dentară deosebită.

VEZI DETALII
BIJURERII DENTARE

Bijuteriile dentare sunt accesorii de ultima ora, pe care orice domnisoara sau doamna doreste sa le poarte. In numai 10 minute puteti avea un zambet nou, mai stralucitor. Aplicarea bijuteriei pe dinte nu afecteaza deloc integritatea acesteia. Este vorba, poate, despre o “lipire” a bijuteriei pe dinte, realizata cu substante speciale.

Dupa un periaj rapid, se aplica pe locul dorit o picatura de demineralizant. Dupa 15 secunde se spala si se aplica adezivul. Se fotopolimerizeaza 60 secunde. Apoi se aplica bijuteria pe dinte impreuna cu foarte putin material compozit transparent. Se fotopolimerizeaza din nou si se finiseaza. Bijuteriile dentare exista intr-un numar foarte mare de forme si culori: de la bijuterii pe aur cu pietre pretioase (diamante, rubin, safir), pana la bijuterii din zirconiu sau cristal.

VEZI DETALII
ALBIREA DINȚILOR

Nu este un secret faptul ca buzele sunt o parte importanta din frumusetea fetei! Buzele formeaza unul dintre cele mai vizibile organe şi poate, cea mai expresivă parte a corpului uman, astfel că îl puteți pune în evidență prin albirea dinților.

VEZI DETALII
FAȚETE DE PORȚELAN

Sunt lipite pe suprafața vizibilă a dinților pentru a îmbunătăți aspectul lor. Ele sunt de obicei utilizate pentru a modifica forma, dimensiunea, culoarea sau poziția dinților. De asemenea, ele pot fi utilizate pentru a închide spațiul dintre dinți atunci când pacientul nu accepta tratament ortodontic. Totuși numai medicul dentist este în măsură sa stabilească dacă fațetarea este o măsură potrivita de tratament.

VEZI DETALII

Nu mai aștepta! Dinții nu se vindecă singuri!

Te așteptăm la un consult gratuit!

Important Acest site utilizează module cookie care pot conține informații despre vizitatori. Continuând să răsfoiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.