DentaClinic

ECHIPA DENTA CLINIC

Dr. Deaconu Ciprian

Protetică dentară

Dr. Ciprian Deaconu este medic dentist și tehnician dentar din 2001. În 2007 a fondat Denta Clinic, una din primele clinici stomatologice private bazate pe implantologie și estetică dentară. Din 2014 s-a specializat pe protetică dentară și conduce cu succes echipa. Tratează cazuri complexe de protetică pe implanturi sau dinți naturali. Pregătire avansată în: coroane dentare pe implanturi, lucrări protetice fixe și mobile.

Dr. Mihaela Placinta

Medic specialist stomatolog

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară din Galați, mereu în proces de perfecționare, dr.Mihaela a ales să lase în urmă tot ce îi era cunoscut și s-a mutat în Rm. Vâlcea pentru a lucra alături de echipa noastră dinamică. În prezent se dezvoltă constant pe Endodonție, ramura stomatologică ce se asigură de salvarea dinților afectați, însă iubește Protetica – partea care redă estetica zâmbetului și funcționalitatea corectă a danturii.

Dr. Mirela Bejnariu

Medic dentist specialist Chirurgie dento-alveolara

 •Tehnica Sky Fast and Fixed – Ozono, Iasi •Perfectionare in Parodontologie-Implantologie – UMF „George Emil Palade” Tg. Mures •Plasmolifting-ul in Stomatologie – Bucuresti Competenta Implantologie Orala ICOI Romania – Oradea •Protetica pe Implant – Bucuresti Implantologie MIS – Cluj Napoca •Curs Implantologie Megagen cu Conf. Dr. Bran Simion – Alba Iulia

Dr. Dumitru Raluca

Medic specialist Chirurgie dento-alveolara

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațeganu” din Cluj , Dr. Raluca a ales să se dezvolte în cadrul echipei Denta Clinic și să fie mereu pregătită de noi provocări. Este veselă și degajată, îi place să călătorească și să investească mereu în lucruri noi.

Dr. Manda Lavinia Andreia

Medic specialist

Absolventă a Facultăţii de Medicină Dentară a Universităţii “Vasile Goldiş” din Arad, promoţia 2017. Face parte din echipa Denta Clinic din 2019 având o experienţă de 5 ani în cadrul stomatologiei la una dintre cele mai apreciate clinici din Arad. Mămică atât acasă, cât și la clinică, Dr. Lavinia coordonează echipa medicilor. Se ocupă atat de profilaxie cât și de protetică în ceea ce privește manoperele efectuate, iar în același timp, participă împreună cu echipa de medici la elaborarea planurilor de tratament ce sunt personalizate în funcție de istoricul medical și problemele dentare pe care le au pacienții.

Dr. Diana Bercea

Medic specialist

Absolventa a facultatii de Medicina si Farmacie ” Carol Davila ” din Bucuresti, Diana traieste dupa motto-ul „Pentru a fi realist, trebuie sa crezi in miracole!”, este o fire energica, ambitioasa si foarte dedicata. ” Ce ma atrage cel mai tare la Denta Clinic sunt oamenii. O echipa dornica de extraordinar si pacientii care ne trec pragul cu nenumarate povesti de viata.”

Dr. Alex Mihailescu

Medic specialist

Absolvent al Universitatii ” Titu Maiorescu” specialitatea Medicina Dentara, Alex este o persoana ambitioasa, avida de cunoastere si foarte perseverenta. In prezent studiza in anul doi de rezidentiat pe Stomatologie Generala. Motto-ul lui este ” Viseaza ca si cum ai traii vesnic, traieste ca si cum ai murii maine”.

Dr. Dan Paula

Medic specialist

A absolvit Facultatea de Medicină în cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu, iar în clinica noastră se ocupă în principal de pedodonție, oferind celor mici o experiență cât mai plăcută la mediul stomatolog. Este perseverentă și îi place să învețe lucruri noi, diferite metode ce se aplică în specializările stomatologiei.

Alexandra Oncică

Front desk

A absolvit Facultatea de Inginerie „Hermann Oberth” din Sibiu, în anul 2012. A ales să facă parte din echipa Denta Clinic, considerând aceasta colaborare un viitor de succes. O veți întâlni în clinica noastră la recepție, unde veți fi întâmpinați cu optimism și pozitivism, trăiri care o însoțesc permanent în activitatea profesională și în viață personală. „Sunt un om norocos din toate punctele de vedere: am o familie frumoasă, prieteni calzi și sinceri, fac lucrurile care îmi plac și îmi aduc satisfacții.”

Adelina Preda

Front desk

Adelina s-a alăturat de curând echipei, dorind să fie mai aproape de casă și să facă parte dintr-un colectiv special. „Sunt o fire sociabilă, comunicativă, plină de viață. Iubesc marea și cărțile. Am ales Denta Clinic pt că mi-am dorit să fac parte dintr-o echipă cu performanțe deosebite.”

Asist. Iulia Chirca

Front desk

Absolventă a Școlii Postliceale Sanitare “Antim Ivireanu” în anul 2014, Iulia este o persoană grijulie, caldă, responsabilă, ambițioasă și mereu stăpâna pe situație. Crează un mediu plăcut și organizat si acționează eficient alături de medicii clinicii pentru a reda pacienților cele mai frumoase zâmbete! „Sunt o femeie împlinită, căsătorită, cu prieteni și familie lângă mine, iar echipa mă sprijină în orice situație!”

Adriana Gulică

Pacient Care

Alături de echipa Denta Clinic încă de la început, a avansat din funcția de Recepționer, acum conducând tot departamentul Front desk si are grija că totul să se desfășoare conform planului. Absolventă la Psihologie, Adriana este omul perfect pentru a fi Pacient Care, astfel încat pacienților să nu le lipsească nimic pe toată durata procedurilor: „Îmi place să lucrez cu oamenii, să-i ajut și să-i înțeleg. Iubesc călătoriile și îmi place să citesc.”

Asist. Liliana Ivan

Asistent coordonator

Absolventă a Școlii Sanitare „Carol Davila”, mama a 2 copii, soție și Asistent coordonator în cadrul clinicii, Lili este perseverentă și deschisă la nou, o fire ambițioasă, zâmbitoare, veselă și empatică! Îi place să lucreze cu oamenii și să fie înconjurată de persoane bune. „Accept realitatea așa cum este și atunci când greșesc, meditez pentru a face ca totul să fie bine”.

Asist. Roxana Ciucă

Asistent coordonator adj.

Am absolvit Scoala Postliceala Carol Davila. Am ales aceasta meserie pentru ca imi place sa ajut oamenii. Sunt o fire sociabila, energica, ambitioasa si devotata in ceea ce fac. Imi plac calatoriile si dulciurile. Sunt mama unui baietel si imi place foarte mult sa imi petrec timpul alaturi de familie.

Asist. Aurora Chirea

Asistent medical generalist

A sbsolvit şcoala postliceală sanitară “Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea din dorinţa de a le alina durerea celor suferinzi,. Este o fire ambiţioasă, descurcăreaţă căreia îi place diversitatea şi provocarea, acestea antrenând-o să persevereze spre absolut. Are un suflet mare, iar empatia este calitatea ei principală.Călătoriile cu familia sunt preferatele sale, iar momentele petrecute alături de cei dragi sunt cheia liniştii sale sufleteşti.

Asist. Georgiana Căpraru

Asistent medical generalist

Absolventa la Scola Postliceala Sanitara ” Antim Ivireanu” din Ramnicu Valcea, Georgiana este Asistent Medical si colega noastra de 1 an si jumatate, ea fiind atrasa de echipa si de modul nostru de lucru. Este o persoana energica, joviala si foarte implicata in actiunile de zi cu zi. Este orientata catre necesitatile pacientilor, inspira incredere si asigura o buna desfasurare a procedurilor dintre pacient si doctor.

Asist. Elisa Coman

Asistent medical generalist

Absolventă a Școlii Postliceale „I.GH. Duca” Horezu, Elisa este asistent medical și colega noastră deoarece a ales „un colectiv frumos în care mă simt ca într-o familie”. Este o persoană calmă, harnică și dornică să învețe cât mai mult.

Asist. Adina Simion

Asistent medical generalist

Absolventa a Scolii Postliceale ” Antim Ivireanu ” din Ramnicu Valcea, Adina este alaturi de echipa din 2021, este sotie, mama si un coleg de nadejde in cadrul Denta Clinic. ” Imi place sa lucrez alaturi de coegii mei si sa imi petrec timpul cu aceasta echipa minunata”

Asist. Ana Onica

Asistent medical generalist

Absolventa a Liceului Sanitar ” Antim Ivireanu” din Ramnicu Valcea, Ana este o persoana calda, ambitioasa, sincera, optimista si cu o etica a muncii solida, cu foarte multe vise, partial implinite, vise printre care se numara si functia de asistenta in cadrul clinicii Denta Clinic, vis indelpinit inca din luna Martie.

Asist. Elena Liliana Trașcă

Asistent medical generalist

Absolventa a Scolii Postliceale ” Carol Davila „, Elena este o fire increzatoare, perfectionista si foarte atenta la detalii. A ales Denta Clinic deoarece iubeste sa lucreze cu oamenii si a simtit ca nu va da gres cu aceasta decizie. ” Ador oamenii inteligenti si iubesc naturaletea lor!”

Oana Șandru

Manager

Absolventa a facultatii ” Constantin Brancoveanu ” profilul de Management si Marketing in afaceri, Oana are ca si calitati predominante perseverenta, focusul pe dezvoltarea companiei si a proceselor din cadrul acesteia. A fost in principal atrasa de echipa, factor care a determinat-o sa evolueze constant in cadrul companiei, dar si de modul inedit de lucru din cadrul clinicii. Iubeste incercarile pe care le intampina in decursul unei zile obisnuite de munca si reuseste sa isi depaseasca limitele cu ajutorul cursurilor de dezvoltare personala.

Iulia Mutuligă

Call center

A absolvit Facultatea de Turism, Constantin Brâncoveanu. A acceptat provocarea de a fi unul dintre primii membrii ai echipei ce intra in contact cu pacientii. „Sunt o fire sociabila, empatica si tot timpul zâmbitoare. Imi place sa relaționez cu oamenii si sa le ascult poveștile, sa citesc in timpul liber si ador ieșirile in natura.”

Dr. Alexandru Daneș

Medic specialist

Dr. Alex este extrem de iubit de micuții pacienți care ne trec pragul, deoarece reușește într-un fel unic să îi liniștească și să le ofere siguranța de care majoritatea copiilor au nevoie când vin la stomatolog. La fel de implicat este și atunci când tratează pacienții adulți, având rezultate foarte bune în rezolvarea rapidă a manoperelor. Este un tip vesel, sociabil, iubește să lucreze în echipă, se adaptează foarte repede în orice situație.