DentaClinic

ECHIPA DENTA CLINIC

Dr. Deaconu Ciprian

Protetică dentară

Dr. Ciprian Deaconu este medic dentist și tehnician dentar din 2001. În 2007 a fondat Denta Clinic, una din primele clinici stomatologice private bazate pe implantologie și estetică dentară. Din 2014 s-a specializat pe protetică dentară și conduce cu succes echipa. Tratează cazuri complexe de protetică pe implanturi sau dinți naturali. Pregătire avansată în: coroane dentare pe implanturi, lucrări protetice fixe și mobile.

Dr. Mihaela Placintă

Medic specialist stomatolog

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară din Galați, mereu în proces de perfecționare, dr. Mihaela a ales să lase în urmă tot ce îi era cunoscut și s-a mutat în Rm. Vâlcea pentru a lucra alături de echipa noastră dinamică. În prezent se dezvoltă constant pe Endodonție, ramura stomatologică ce se asigură de salvarea dinților afectați, însă iubește Protetica – partea care redă estetica zâmbetului și funcționalitatea corectă a danturii.

Dr. Mirela Bejnariu

Medic dentist specialist Chirurgie dento-alveolară

 •Tehnica Sky Fast and Fixed – Ozono, Iași

•Perfecționare în Parodontologie-Implantologie – UMF „George Emil Palade” Tg. Mureș

•Plasmolifting-ul în Stomatologie – București

•Competență Implantologie Orală ICOI România – Oradea

•Protetică pe Implant – București Implantologie MIS – Cluj Napoca

•Curs Implantologie Megagen cu Conf. Dr. Bran Simion – Alba Iulia

Dr. Dumitru Raluca

Medic specialist Chirurgie dento-alveolară

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațeganu” din Cluj , Dr. Raluca a ales să se dezvolte în cadrul echipei Denta Clinic și să fie mereu pregătită de noi provocări. Este veselă și degajată, îi place să călătorească și să investească mereu în lucruri noi.

Dr. Manda Lavinia Andreia

Medic specialist

Absolventă a Facultăţii de Medicină Dentară a Universităţii “Vasile Goldiş” din Arad, promoţia 2017. Face parte din echipa Denta Clinic din 2019 având o experienţă de 5 ani în cadrul stomatologiei la una dintre cele mai apreciate clinici din Arad. Mămică atât acasă, cât și la clinică, Dr. Lavinia coordonează echipa medicilor. Se ocupă atat de profilaxie cât și de protetică în ceea ce privește manoperele efectuate, iar în același timp, participă împreună cu echipa de medici la elaborarea planurilor de tratament ce sunt personalizate în funcție de istoricul medical și problemele dentare pe care le au pacienții.

Dr. Alexandru Daneș

Medic specialist

Dr. Alex este extrem de iubit de micuții pacienți care ne trec pragul, deoarece reușește într-un fel unic să îi liniștească și să le ofere siguranța de care majoritatea copiilor au nevoie când vin la stomatolog. La fel de implicat este și atunci când tratează pacienții adulți, având rezultate foarte bune în rezolvarea rapidă a manoperelor. Este un tip vesel, sociabil, iubește să lucreze în echipă, se adaptează foarte repede în orice situație.

Dr. Alex Mihăilescu

Medic specialist

Absolvent al Universității „Titu Maiorescu” specialitatea Medicina Dentară, Alex este o persoană ambițioasă, avidă de cunoaștere și foarte perseverentă. În prezent studiază în anul doi de rezidențiat pe Stomatologie Generală. Motto-ul lui este „Visează ca și cum ai trăii veșnic, trăiește ca și cum ai murii mâine”.

Dr. Dan Paula

Medic specialist

A absolvit Facultatea de Medicină în cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu, iar în clinica noastră se ocupă în principal de pedodonție, oferind celor mici o experiență cât mai plăcută la mediul stomatolog. Este perseverentă și îi place să învețe lucruri noi, diferite metode ce se aplică în specializările stomatologiei.

Alexandra Oncică

Front desk

A absolvit Facultatea de Inginerie „Hermann Oberth” din Sibiu, în anul 2012. A ales să facă parte din echipa Denta Clinic, considerând această colaborare un viitor de succes. O veți întâlni în clinica noastră la recepție, unde veți fi întâmpinați cu optimism și pozitivism, trăiri care o însoțesc permanent în activitatea profesională și în viață personală. „Sunt un om norocos din toate punctele de vedere: am o familie frumoasă, prieteni calzi și sinceri, fac lucrurile care îmi plac și îmi aduc satisfacții.”

Adelina Preda

Front desk

Adelina s-a alăturat de curând echipei, dorind să fie mai aproape de casă și să facă parte dintr-un colectiv special. „Sunt o fire sociabilă, comunicativă, plină de viață. Iubesc marea și cărțile. Am ales Denta Clinic pt că mi-am dorit să fac parte dintr-o echipă cu performanțe deosebite.”

Asist. Iulia Chirca

Front desk

Absolventă a Școlii Postliceale Sanitare “Antim Ivireanu” în anul 2014, Iulia este o persoană grijulie, caldă, responsabilă, ambițioasă și mereu stăpâna pe situație. Crează un mediu plăcut și organizat si acționează eficient alături de medicii clinicii pentru a reda pacienților cele mai frumoase zâmbete! „Sunt o femeie împlinită, căsătorită, cu prieteni și familie lângă mine, iar echipa mă sprijină în orice situație!”

Adriana Gulică

Pacient Care

Alături de echipa Denta Clinic încă de la început, a avansat din funcția de Recepționer, acum conducând tot departamentul Front desk și are grijă ca totul să se desfășoare conform planului. Absolventă la Psihologie, Adriana este omul perfect pentru a fi Pacient Care, astfel încât pacienților să nu le lipsească nimic pe toată durata procedurilor: „Îmi place să lucrez cu oamenii, să-i ajut și să-i înțeleg. Iubesc călătoriile și îmi place să citesc.”

Asist. Liliana Ivan

Asistent coordonator

Absolventă a Școlii Sanitare „Carol Davila”, mamă a 2 copii, soție și Asistent coordonator în cadrul clinicii, Lili este perseverentă și deschisă la nou, o fire ambițioasă, zâmbitoare, veselă și empatică! Îi place să lucreze cu oamenii și să fie înconjurată de persoane bune. „Accept realitatea așa cum este și atunci când greșesc, meditez pentru a face ca totul să fie bine”.

Asist. Roxana Ciucă

Asistent coordonator adj.

Am absolvit Școala Postliceală Carol Davila. Am ales această meserie pentru că îmi place să ajut oamenii. Sunt o fire sociabilă, energică, ambițioasă și devotată în ceea ce fac. Îmi plac călătoriile și dulciurile. Sunt mama unui baiețel și imi place foarte mult să îmi petrec timpul alături de familie.

Asist. Aurora Chirea

Asistent medical generalist

A absolvit şcoala postliceală sanitară “Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea din dorinţa de a le alina durerea celor suferinzi. Este o fire ambiţioasă, descurcăreaţă căreia îi place diversitatea şi provocarea, acestea antrenând-o să persevereze spre absolut. Are un suflet mare, iar empatia este calitatea ei principală.Călătoriile cu familia sunt preferatele sale, iar momentele petrecute alături de cei dragi sunt cheia liniştii sale sufleteşti.

Asist. Georgiana Căpraru

Asistent medical generalist

Absolventă a Școlii Postliceale Sanitare „Antim Ivireanu” din Râmnicu Vâlcea, Georgiana este Asistent Medical și colega noastră de 1 an și jumătate, ea fiind atrasă de echipă și de modul nostru de lucru. Este o persoană energică, jovială și foarte implicată în acțiunile de zi cu zi. Este orientată către necesitățile pacienților, inspiră încredere și asigură o bună desfășurare a procedurilor dintre pacient și doctor.

Asist. Elisa Coman

Asistent medical generalist

Absolventă a Școlii Postliceale „I.GH. Duca” Horezu, Elisa este asistent medical și colega noastră deoarece a ales „un colectiv frumos în care mă simt ca într-o familie”. Este o persoană calmă, harnică și dornică să învețe cât mai mult.

Asist. Elena Liliana Trașcă

Asistent medical generalist

Absolventă a Școlii Postliceale „Carol Davila”, Elena este o fire încrezătoare, perfecționistă și foarte atentă la detalii. A ales Denta Clinic deoarece iubește să lucreze cu oamenii și a simțit că nu va da greș cu această decizie. „Ador oamenii inteligenți si iubesc naturalețea lor!”

Asist. Ana Onica

Asistent medical generalist

Absolventă a Liceului Sanitar „Antim Ivireanu” din Râmnicu Vâlcea, Ana este o persoană caldă, ambițioasă, sinceră, optimistă și cu o etică a muncii solidă, cu foarte multe vise, parțial împlinite, vise printre care se numără și funcția de asistentă în cadrul clinicii Denta Clinic, vis îndeplinit încă din luna Martie.

Iulia Mutuligă

Call center

A absolvit Facultatea de Turism, Constantin Brâncoveanu. A acceptat provocarea de a fi unul dintre primii membrii ai echipei ce intră în contact cu pacienții. „Sunt o fire sociabilă, empatică și tot timpul zâmbitoare. Îmi place să relaționez cu oamenii și să le ascult poveștile, să citesc în timpul liber și ador ieșirile în natură.”

Oana Șandru

Manager

Absolventă a facultății ” Constantin Brâncoveanu ” profilul de Management și Marketing în afaceri, Oana are ca și calități predominante perseverența, focusul pe dezvoltarea companiei și a proceselor din cadrul acesteia. A fost în principal atrasă de echipă, factor care a determinat-o să evolueze constant în cadrul companiei, dar și de modul inedit de lucru din cadrul clinicii. Iubește încercarile pe care le întâmpină în decursul unei zile obișnuite de muncă și reușeste să își depășească limitele cu ajutorul cursurilor de dezvoltare personală.