DentaClinic

ECHIPA DENTA CLINIC

Dr. Deaconu Dana

Medic specialist stomatolog

A absolvit în 2014 facultatea de medicină dentară a Universității „Titu Maiorescu”, București. Obișnuită să fie în lumina reflectoarelor și antrenată să dea tot ce are mai bun pentru binele echipei, dr. Dana Deaconu a trecut în plan secundar o carieră strălucită, de 11 ani, în handbal, concentrându-și cea mai mare parte a energiei creatoare asupra stomatologiei. Totuși, acest lucru nu a împiedicat-o să fie, în continuare, un model în handbalul feminin.

Dr. Deaconu Ciprian

Protetică dentară

Dr. Ciprian Deaconu este medic dentist și tehnician dentar din 2001. În 2007 a fondat Denta Clinic, una din primele clinici stomatologice private bazate pe implantologie și estetică dentară. Din 2014 s-a specializat pe protetică dentară și conduce cu succes echipa. Tratează cazuri complexe de protetică pe implanturi sau dinți naturali. Pregătire avansată în: coroane dentare pe implanturi, lucrări protetice fixe și mobile.

Dr. Mihaela Placinta

Medic specialist stomatolog

Proaspătă absolventă a Facultății de Medicină Dentară din Galați, mânată de o dorință puternică de a se perfecționa,dr. Mihaela Alexandrina Plăcintă a ales să lase în urmă tot ce îi era cunoscut pentru a lucra alături de o echipă dinamică.

Dr. Manda Lavinia-Andreia

Medic specialist stomatolog

Absolventă a Facultăţii de Medicină Dentară a Universităţii “Vasile Goldiş” din Arad, promoţia 2017. Face parte din echipa Denta Clinic din 2019 având o experienţă de 5 ani în cadrul stomatologiei la una dintre cele mai apreciate clinici din Arad.

Dr. Cazacu Corrado

Medic Specialist Chirurgie dento-alveolară

Specializat în reabilitări orale complexe pe implanturi dentare Formare profesională : • Spitalul de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială Dan Theodorescu Bucuresti, Romania • Clinica Universitara din cadrul Facultatii de Stomatologie, Bologna, Italia • Urban Regeneration Institute, clinică privată, Budapesta,Ungaria • Spitalul Vithas Perpetuo Socorro, Alicante, Spania • Spitalul Clinic Universitar, Barcelona, Spania

Dr. Herman Sabin

Protetică / Implantologie / Chirurgie Mică

Absolvent al Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Oradea în anul 2012 este în prezent medic coordonator în cadrul Denta Clinic din Râmnicu Vâlcea  şi Bucureşti. Îl apreciem pentru spritul său umoristic, pentru firea lui sociabilă, dar şi pentru implicarea şi hărnicia de care dă dovadă în fiecare zi, asigurând bunul mers al lucrurilor şi fidelitatea pacienţilor pe care îi tratează. Valorile familiei sunt importante pentru el, este căsătorit si tătic al unui baieţel de 1 an.

Dr. Mirela Bejnariu

Medic dentist specialist Chirurgie dento-alveolara

 •Tehnica Sky Fast and Fixed – Ozono, Iasi •Perfectionare in Parodontologie-Implantologie – UMF „George Emil Palade” Tg. Mures •Plasmolifting-ul in Stomatologie – Bucuresti Competenta Implantologie Orala ICOI Romania – Oradea •Protetica pe Implant – Bucuresti Implantologie MIS – Cluj Napoca •Curs Implantologie Megagen cu Conf. Dr. Bran Simion – Alba Iulia

Toader Ştefania

Recepţioneră

Face parte din echipa Denta Clinic deoarece consideră că are un viitor promițător. Este o persoană ambițioasă, perseverentă, cu un simț al umorului bine dezvoltat. Iubeşte să ii facă fericiți pe cei din jurul său, îi pace să danseze, să joace badminton și să exploreze lumea în căutarea aventurii. Îi place să privească lucrurile întotdeauna într-un mod pozitiv. Consideră că susținerea, comunicarea eficientă și inovația conțin cheia succesului. 

As. Chirca Iulia

Asistent Medical Generalist

A absolvit Școala Postliceală Sanitară „Antim Ivireanu” în anul 2014, urmând a-și găsi vocația în domeniul asistenței stomatologice.Caldă, liniștită și grijulie, Iulia acționează eficientalături de medicii clinicii pentru a reda pacienților cele mai frumoase zâmbete.

As. Ivan Elena Liliana

Asistent Medical Generalist

Absolventă a şcolii sanitare Carol Davila Rm Valcea face parte din echipa Denta Clinic, este căsătorită şi mamică a doi copii minunaţi.  Este o fire mereu veselă, cu zâmbetul pe buze, capabilă să se adapteze uşor la sarcinile primite. Stăpânirea de sine şi faptul că este o persoană responsabilă reprezintă atuurile pe care noi le-am căutat pentru ca echipa noastră să fie mereu în armonie, asigurând un mediu de lucru plăcut şi prosper. 

As. Ioniţă Cristina Daniela

Asistent Medical Generalist

Absolventă a şcolii postliceale sanitare “Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea, a optat pentru această vocaţie cu scopul de a ajuta sistemul medical din România să exceleze. A ales Denta Clinic din dorinţa de a aduce oamenilor zâmbetul pe buze. Este mămică a doi copilaşi, care o motivează şi o ajută de cele mai multe ori să depăşească orice obstacol sau greutate ivită peste zi. Putem spune că ei sunt sursa de energie pozitivă.

As. Chirea Elena Aurora

Asistent Medical Generalist

A sbsolvit şcoala postliceală sanitară “Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea din dorinţa de a le alina durerea celor suferinzi,. Este o fire ambiţioasă, descurcăreaţă căreia îi place diversitatea şi provocarea, acestea antrenând-o să persevereze spre absolut. Are un suflet mare, iar empatia este calitatea ei principală.Călătoriile cu familia sunt preferatele sale, iar momentele petrecute alături de cei dragi sunt cheia liniştii sale sufleteşti.

As. Ciuca Roxana

Asistent Medical Generalist

Am absolvit Scoala Postliceala Carol Davila. Am ales aceasta meserie pentru ca imi place sa ajut oamenii. Sunt o fire sociabila, energica, ambitioasa si devotata in ceea ce fac. Imi plac calatoriile si dulciurile. Sunt mama unui baietel si imi place foarte mult sa imi petrec timpul alaturi de familie.

As. Dicu Ionela

Asistent Medical Generalist

Am absolvit scoala sanitara „Antim Ivireanu” Rm. Valcea in anul 2019. Sunt o fire ambitioasa, devotata, sociabila. In timpul liber imi place sa calatoresc, sa cunosc culturi noi. Iubesc animalele. Sunt mereu cu zambetul pe buze, umplu cabinetul cu buna mea dispozitie. Sunt pregatita tot timpul sa ofer o mana de ajutor.

Miculete Andreea Anamaria

Tehnician Dentar

Absolventă a Universităţii Lucian Blaga din Sibiu în anul 2016 s-a alăturat echipei noastre de tehnicieni dentari. Încă de mică a fost pasionată de domeniul medical, iar acum face parte din echipa noastră, mereu implicată şi dornică să înveţe lucruri noi. Îi place foarte mult să socializeze, să îşi petreacă timpul cu prietenii şi familia şi să viziteze cât mai multe locuri noi. Aceasta consideră ca “Nimic nu este imposibil pentru o persoana care încearcă.”

Gulica Adriana

Recepţioneră

Sunt o persoana sociabila și ambițioasă! Am terminat Psihologie, iar funcția pe care o am in echipa Denta Clinic mi se potrivește perfect: îmi place sa lucrez cu oamenii, să-i ajut și să-i înțeleg. Iubesc călătoriile și îmi place să citesc.