DentaClinic

Dr. Ciprian Deaconu

Specializare: Protetică dentară

Dr. Ciprian Deaconu este medic dentist și tehnician dentar din 2001. În 2007 a fondat Denta Clinic, una din primele clinici stomatologice private bazate pe implantologie și estetică dentară. Din 2014 s-a specializat pe protetică dentară și manageriază cu succes echipa.

Tratează cazuri complexe de protetică pe implanturi sau dinți naturali.

Pregătire avansată în: coroane dentare pe implanturi, lucrări protetice fixe și mobile.

0
Canale curățate
0
Implanturi dentare
0
Coroniţe maseluţe
0
Faţete Dentare

Absolvent al facultății de Tehnică Dentară „Victor Babeș” din Cluj Napoca, promoția 2001, dintr-o familie cu tradiție în domeniul stomatologiei, reușește în 2007, cu mult devotament, să pună piatra de temelie a Denta Clinic. Urmărind activitatea zilnică a specialiștilor ajunge să se îndrăgostească inevitabil de tratarea celor mai dificile cazuri, motiv pentru care în 2008 decide să înceapă facultatea de medicină dentară din cadrul universității „Titu Maiorescu”, București.

Fire veselă și dinamică, dr. Ciprian Deaconu reprezintă pilonul central al clinicii. Pasionat de coaching și dezvoltare personală, extrem de implicat în acțiunile motivaționale și cu impact social, acesta ține atât echipa, cât și pacienții, într-o permanentă stare de bine.

Educație și Formare

2008 – 2014: Facultatea de Medicină Dentară, Universitatea „Titu Maiorescu”, București.

1998 – 2001: Facultatea de Tehnică Dentară, Universitatea „Victor Babeș”, Cluj Napoca.

Cursuri

„Managementul produselor moderne de umplere” – Princess basic injection techniques of fillers, Sibiu, noiembrie, 2016.
„Actualități în utilizarea tehnicilor moderne din praxis în medicina dentară”, București, 20-22 octombrie 2016.
„Zilele paro-protetice ale AMSPPR”, București, 3-5 martie 2016.
„Interferențe multidisciplinare în medicina dentară. Atingerea obiectivelor de sănătate și estetică a tratamentului stomatologic, printr-o evaluare corectă și utilizarea unor tehnici fiabile de succes”, București, 19-21 noiembrie 2015.