Clinica stomatologică Denta Clinic găzduiește medici stomatologi cu experiență considerabilă în domeniu medical dentar. Echipa noastră a reușit să adune specialiști în domeniu, recunoscuți pentru profesionalismul și cazurile clinice finalizate cu succes.
Despre noi

Clinica stomatologică Denta Clinic

Suntem uniți de dorința continuă de a ajuta oamenii să zâmbească din nou, prin soluții personalizate, cele mai performante aparaturi, grijă și empatie. Relația pe care o avem cu cu pacienții este deschisă, caldă, deoarece ne dorim să eliminăm frica de stomatolog și să le arătăm oamenilor că se poate veni cu plăcere la stomatolog. Înțelegem fiecare teamă, durere, suntem umani și oferim soluții stomatologice pentru orice problemă dentară.

Medici Experți

Am ales să creăm o echipă de profesioniști, experți în estetica dentară si faciala. Se disting prin experiența îndelungată și standardele de calitate atinse în întreaga activitate.

5000+

Clienți fericiți

De ce să alegi Denta Clinic?

Aparatură de ultimă generație
Folosim cele ​​mai recente inovații tehnologice din domeniul stomatologiei. Investim permanent în aparatură, pentru garantarea unor rezultate optime, fără durere sau riscuri.
Calitate superioară
Medicii noștri asigură servicii de cea mai înaltă calitate, tratamente durabile, minim invazive, tehnici de anestezie optime și zâmbete care arată și se simt natural.
Medici experți
Am ales să creăm o echipă de profesioniști, experți în estetica dentară și facială. Se disting prin experiența îndelungată și standardele de calitate atinse în întreaga activitate.
Grijă și empatie
Pacientul este în centrul atenției noastre. Suntem deschiși, prietenoși și înțelegem pe deplin nevoile și dorințele pacienților noștri.

Servicii complete de stomatologie pentru zâmbete sănătoase și frumoase

Gama largă de servicii medicale de stomatologie oferite, de la consultații de rutină la tratamente complexe de odonoterapie și endodontie, până la servicii specializate de ortodontie, estetică dentară, chirurgie, implantologie și parodontologie. Fiecare serviciu este oferit de către un specialist calificat, care se concentrează pe asigurarea sănătății dentare a pacienților și îmbunătățirea aspectului zâmbetului acestora. Echipamentele și tehnologia de ultimă generație sunt utilizate pentru a oferi tratamente sigure și eficiente, iar pacienții sunt tratați cu compasiune și profesionalism.

Întrebări frecvente

1Care este cel mai bun moment pentru a programa o vizită la stomatolog?
Cel mai bun moment pentru a programa o vizită la stomatolog este la fiecare 6 luni pentru o curățare dentară profesională și o verificare generală a sănătății dentare. Însă, dacă aveți probleme dentare sau dureri, este recomandat să vă programați cât mai curând posibil.
2Ce ar trebui să fac în cazul în care am o durere de dinți?
În cazul în care aveți o durere de dinți, trebuie să vă programați cât mai curând posibil la un stomatolog pentru o evaluare și tratament. Înainte de a ajunge la stomatolog, puteți lua analgezice sau puteți aplica o compresă rece pentru a reduce durerea. Obligatoriu trebuie sa faceti o radiografie panoramica pentru ca medicul sa poata identifica sursa durerii
3Ce este o carie și cum poate fi tratată?
O carie este o deteriorare a smalțului dentar, care poate duce la formarea unei găuri în dinte. Caria poate fi tratată prin îndepărtarea zonei deteriorate și umplerea găurii spatiului cu un material de umplutură. special
4Ce este periajul interdental și cum poate fi realizat în mod corespunzător?
Periajul interdental interdentar este curățarea spațiilor dintre dinți, unde periuta de dinți nu poate ajunge. Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul unor instrumente speciale, cum ar fi ața dentară sau periuțele interdentare.
5Care sunt modalitățile prin care pot îmbunătăți sănătatea dinților și gingiilor?
Modalitățile prin care puteți îmbunătăți sănătatea dinților și gingiilor includ: periajul regulat, utilizarea aței dentare, evitarea alimentelor bogate în zahăr, consumul de apă fluorizată și vizitele regulate la stomatolog.
6Cât de des ar trebui să îmi fac o curățare dentară profesională?
Este recomandat să vă faceți o curățare dentară profesională la fiecare 6 luni pentru a îndepărta placa bacteriană și tartrul acumulat pe dinți.
7Pot să îmi schimb programarea la stomatolog în cazul în care ceva intervine și nu pot ajunge la programare?
Da, puteți să vă schimbați programarea la stomatolog în cazul în care apare o situație de urgență sau nu puteți ajunge la programare. Este important să anunțați clinica stomatologică cu cel puțin 24 de ore înainte de programare în cazul în care trebuie să faceți o schimbare.
8Care sunt opțiunile de finanțare disponibile pentru tratamentele stomatologice?
Opțiunile de finanțare disponibile pentru tratamentele stomatologice pot include asigurarea medicală, planuri de plată, carduri de credit și împrumuturi.
9Ce este implantul dentar și cum se realizează procedura?
Un implant dentar este o proteză dentară permanentă care este fixată în osul maxilar sau mandibular. Procedura implică inserarea unui șurub de titan în osul maxilar sau mandibular, pe care se atașează o coroană dentară.
10Care sunt opțiunile de albire a dinților și cum pot alege cea mai potrivită pentru mine?
Opțiunile de albire a dinților pot include albirea în cabinetul stomatologic sau albirea la domiciliu cu ajutorul unei truse de albire. Pentru a alege cea mai potrivită opțiune de albire a dinților pentru dumneavoastră, este recomandat să discutați cu stomatologul dumneavoastră.

Galerie

Programează-te pentru o consultație online gratuită