DentaClinic

La mulți ani, patrie mamă!
noiembrie 30, 2017
Carnea de porc și fericirea de sărbători
decembrie 27, 2017

Știați că un detartraj realizat la fiecare 6 luni reprezintă cea mai eficientă metodă prin care puteți preveni apariția cariilor dentare, precum și a sângerărilor gingivale, bolilor parodontale și, în final, căderea dinților?

Știm că pare banal, dar ESTE ADEVĂRAT.

Noi, ca popor, nu avem încă inoculată această cultură a prevenției și igienei. În cel mai fericit caz suntem învățați că trebuie să ne spălăm pe dinți de două ori… și să ne prezentăm la stomatolog atunci când deja nu mai putem de durere. Dacă trece cu antibiotic, lăsăm așa.

De aici rata extrem de crescută a populației cu probleme stomatologice grave la vârste fragede.

În fond, detartrajul reprezintă acea procedură stomatologică neinvazivă ce are rolul de a îndepărta placa bacteriană și depozitele de tartru de pe dinți. În urma acestei manopere, suprafețele rămân curate, lustruite, netede și neretentive.

Există mai multe tipuri de detartraj. Totuși, cel mai eficient este cel cu ultrasunete, pe care îl realizăm și noi la Denta Clinic Râmnicu Vâlcea, Vibrațiile emise de aceste unde au rolul de a sparge  și a mobiliza tartrul, urmând ca jetul de apă al aparatului să spele fragmentele și să evite supraîncălzirea dintelui, în așa fel încât pulpa dentară să nu fie afectată.

Principalul avantaj al acestui procedeu constă în aceea că țesuturile moi nu sunt traumatizate, gingiile sângerează mai puțin și, în timpul procedurii, jetul de apă eliberat masează gingiile, având un efect calmant. Per ansambu, senzația este una de confort.

Totodată, în completarea detartrajului, la Denta Clinic realizăm și un periaj profesional (care are rolul de a îndepărta orice urme de placă bacteriană restante, precum și toate microorganismele de pe suprafețele dentare, și de a oferi un aspect mai alb și mai îngrijit dinților), alături de un airflow (menit să curețe și să îndepărteze petele colorate de pe dinți).

În mod normal, această procedură complexă costă 200 lei.

Totuși, pentru că punem un accent deosebit pe prevenție, miercuri, 20 decembrie, acesta este redus la jumătate. Astfel, cu doar 100 lei puteți salva câteva mii bune de euro pe care le-ați da pe tratamente ulterioare!

Programări la tel.: 0751.895.390