Bijuterie Dentară

Denta Clinic – Estetica Dentara

Sună acum!

0350914

Ce reprezintă acest procedeu?

Bijuteriile dentare sunt accesorii extrem de moderne care, asemenea piercingurilor, sau tatuajelor, aduc un plus din punct de vedere estetic. Totuși, spre deosebire de cele două, bijuteriile dentare nu afectează în niciun fel organismul și nu reprezintă un procedeu invaziv.

Întrebări frecvente

1 Cum se aplică bijuteria fără a invada dintele?
Bijuteria dentară se aplică prin „lipire” cu substanje speciale, ulterior perierii rapide și aplicării unui demineralizant. Ea si fixează cu un adeziv special și prin fotopolimerizare.
2 Ce fel de bijuterii pot aplica?
Asemenea oricăror bijuterii, și cele dentare există într-un număr extrem de mare, având forme și culori diferite: de la bijuterii pe aur cu pietre prețioase (diamant, rubin, safir) și până la bijuterii de zirconiu sau cristal.
5000+

Clienți fericiți

De ce să alegi Denta Clinic?

Aparatură de ultimă generație
Folosim cele ​​mai recente inovații tehnologice din domeniul stomatologiei. Investim permanent în aparatură, pentru garantarea unor rezultate optime, fără durere sau riscuri.
Calitate superioară
Medicii noștri asigură servicii de cea mai înaltă calitate, tratamente durabile, minim invazive, tehnici de anestezie optime și zâmbete care arată și se simt natural.
Medici experți
Am ales să creăm o echipă de profesioniști, experți în estetica dentară și facială. Se disting prin experiența îndelungată și standardele de calitate atinse în întreaga activitate.
Grijă și empatie
Pacientul este în centrul atenției noastre. Suntem deschiși, prietenoși și înțelegem pe deplin nevoile și dorințele pacienților noștri.