DentaClinic

Denta Clinic – Estetica Dentara

Bijuterie Dentară

Suna acum

Pret

Ce reprezintă acest procedeu?

Bijuteriile dentare sunt accesorii extrem de moderne care, asemenea piercingurilor, sau tatuajelor, aduc un plus din punct de vedere estetic. Totuși, spre deosebire de cele două, bijuteriile dentare nu afectează în niciun fel organismul și nu reprezintă un procedeu invaziv.

Beneficii

Ofera aspect estetic

Bijuteriile dentare sunt minim invazive, nedureroase

Metodele de aplicare sunt rapide si nu implica tratamente

Au perioada de viata lunga, variind intre 6 luni si pana la cativa ani

Nu sunt toxice, iar intretinerea nu este costisitoare

Se poate renunta la ele oricand, fara a ramane semne

Întrebări frecvente

Cum se aplică bijuteria fără a invada dintele?

Bijuteria dentară se aplică prin „lipire” cu substanje speciale, ulterior perierii rapide și aplicării unui demineralizant. Ea si fixează cu un adeziv special și prin fotopolimerizare.

Ce fel de bijuterii pot aplica?

Asemenea oricăror bijuterii, și cele dentare există într-un număr extrem de mare, având forme și culori diferite: de la bijuterii pe aur cu pietre prețioase (diamant, rubin, safir) și până la bijuterii de zirconiu sau cristal.

De ce sa ne alegi pe noi?

Întrucât viziunea noastră este să fim înconjurați de oameni fericiți și sănătoși, acționăm atât în cadrul celor două cabinete medicale (din Râmnicu Vâlcea și din comuna Măciuca, jud. Vâlcea), cât și în afara acestora, fiind prezenți în mijlocul comunității, contribuind la educația privind sănătatea orală a vâlceenilor de toate vârstele

0 +
Pacienti
0 +
Doctori
0
Ani de experienta
0 +
Cabinete