Bijuterie Dentară

Denta Clinic – Estetica Dentara

Sună acum!

0350914

Te ajutam sa ajungi la zambetul mult visat

Consumul regulat de cafea, fumatul, precum și unele alimente ce conțin coloranți naturali sau artificiali au, în timp, un efect considerabil asupra culorii dinților. Din acest motiv, foarte mulți oameni își doresc un zâmbet alb și strălucitor, fără a afecta în vreun fel sănătatea dinților. Cu toate că există multe paste de dinți și tratamente pentru acasă de albire, cea mai estetică și mai eficientă metodă rămâne albirea profesională, realizată de medicul stomatolog.

Întrebări frecvente

1 Cât durează tratamentul profesional de albire a dinților?
Spre deosebire de restul metodelor atât de populare atât online cât și offline, tratamentul de albire profesională se finalizează într-o singură vizită la medicul stomatolog (sau, în anumite cazuri până la trei ședințe). Întregul proces durează până la maxim o oră, având rezultate vizibile imediat.
2 Cât durează efectul albirii?
Efectul albirii profesionale a dinților poate dura de la câteva luni, până la câțiva ani, acesta variind de la o persoană la alta. Menținerea efectului depinde în totalitate de obiceiurile alimentare și de igienă orală. Totodată, efectul poate fi întreținut cu un simplu kit de albire a dinților ce poate fi utilizat acasă.
3 Cine nu poate urma un tratament de albire a dinților?
Femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele cu gingii sau dinți sensibili, cele alergice la peroxid, precum și persoanele ce au carii dentare, gingii expuse sau smalț erodat nu pot urma un tratament profesional de albire a dinților.
4 De la ce vârstă pot face o albire profesională a dinților?
Vârsta minimă recomandată pentru a urma un tratament de albire profesională este de 16 ani, când dantura este complet dezvoltată.
5 Care sunt riscurile albirii dinților?
Cel mai comun efect secundar este creșterea sensibilității danturii, însă aceasta este superficială și dispare odată cu încheierea tratamentului. Utilizarea unei paste de dinți cu un conținut mai ridicat de fluor sau cu efect de atenuare a hipersensibilității dentare va avea efecte benefice.