DentaClinic

Ziua Mondială a Sănătății
aprilie 3, 2018
REVOLUȚIONAR: Scapă de parodontoză cu tehnica Plasmolifting acum la Denta Clinic
aprilie 20, 2018

Albirea dentară este din ce în ce mai populară. Nu reprezintă un secret faptul că, în baza evoluției tehnologice, oricine poate avea o dantură perfectă și un zâmbet de invidiat, fără prea multe sarificii. Mai mult, spre deosebire de operațiunile clasice, noile tehnologii îmbină utilul cu plăcutul, având nu doar funcții estetice, ci și de tratament. Astfel, în articolul de față vă propunem să vedeți care sunt principalele beneficii ale albirii dentare cu laser. La Denta Clinic Râmnicu Vâlcea utilizăm cel mai performant laser dentar de la Biolase.

  1. O singură ședință, 20 minute, un zâmbet impecabil

Pe internet și prin magazine sunt prezente tot felul de modalități – mai mult sau mai puțin eficiente – de albire a dinților. Majoritatea sunt daunătoare, ineficiente sau de lungă durată. Astfel, singurul loc unde ar trebui să vă gândiți să vă albiți dinții este într-un cabinet stomatologic. Medicul stomatolog este cel mai în măsură să vă spună dacă dinții dumneavoastră se pretează pentru a fi albiți. Mai mult, chiar și în cabinetele stomatologice există mai multe modalități de albire. Cea mai eficientă este cea cu laser. Este cea mai rapidă modalitate și cea mai eficientă. Nu va mai trebui să mai faceți 2-4 ședințe, ci doar una singură… iar durata acesteia este, în medie, de 20 minute.

  1. Dinți mai albi cu până la 6 nuanțe

Intensitatea albirii este influențată de mulți factori. Cu toate acestea, este dovedit faptul că albirea dentară cu laser este cea mai puternică și mai eficientă.

  1. Elimină petele și decolorările

Cele mai neplăcute urme sunt cele de cafea, tutun și alimente colorate. Acestea oferă cele mai mari dureri de cap tuturor celor ce utilizează metode tradiționale de albire. Totuși, cu ajutorul tehnologiei revoluționare, toate aceste pete sunt eliminate instant, lăsând dinții de un alb imaculat.

  1. Niciun pic de durere

Un alt beneficiu este reprezentat de lipsa durerii. În general, albirile efectuate în cabinetele stomatologice sunt testate și se realizeză ținând cont de structura dintelui și, în consecință, nu sunt dureroase. Cu toate acestea, în cazul albirii cu laser, nu trebuie să vă faceți nici cea mai mică grijă. Puteți simți căldură, dar nu durere.

  1. Crește încrederea în sine

Dinții pătați, precum și cei decolorați, reprezintă pentru oricine un real motiv de nesiguranță. În acest sens, albirea profesională cu laser vă va ajuta să zâmbiți cu multă încredere și, cu siguranță, îi va impresiona pe cei din jur.

  1. Tratament personalizat

Înainte de a începe tratamentul, medicul dumneavoastră stomatolog din cadrul Denta Clinic vă va consulta pentru a stabili care este cel mai potrivit tratament și la ce nunanță puteți ajunge, în așa fel încât să obțineți un zâmbet strălucitor și natural.

Vă așteptăm la o consultație gratuită în Râmnicu Vâlcea, str. Calea lui Traian nr. 135 (pe gang, vis a vis de fostul 4People, lângă Judecătorie).

Programări la tel: 0770.450.462

Urmăriți-ne pe Facebook pentru mai multe promoții! Până la 30 aprilie beneficiați de 700 lei reducere la albirea dentară cu laser!